Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Manifestacije

Na Paliću održana Utrka Djedova Božićnjaka

09.12.2017.

Tradicionalna, devetnaesta po redu Utrka Djedova Božićnjaka održana je danas na Paliću. Okupila je više od tisuću sudionika svih naraštaja. Za razliku od prošle godine kada je utrka imala humanitarnu značajku, ovoga puta kotizacije nije bilo, a jedini uvjet za sudjelovanje bio je kostim ili kapa Djeda Božićnjaka.

11517_1.jpg

- Drago nam je da po ovom prelijepom, sunčanom danu vidimo veliki broj trkača, što su mnogi došli ovdje provesti obiteljsko prijepodne – rekla je zamjenica gradonačelnika Timea Horvát i proglasila start utrke.

Trčalo se kružnom stazom oko Palićkog jezera, prateći velikog soba na čelu kolone koji je pokazivao put. Pobjednici utrke su svi Djedovi Božićnjaci, odnosno natjecatelji koji su stazu istrčali za sat vremena. U znak sjećanja na ovu utrku, svi sudionici dobili su medalje.

Na Velikoj terasi postavljena je izložba dječjih radova na temu zime i praznika, a održane su i kreativne radionice za najmlađe.

Organizatori utrke su poduzeće „Park Palić“, Ultramaraton klub „Paligo Palus“ s Palića, Mjesna zajednica „Palić“ i Grad Subotica.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>