Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Obavještenja

Sistematska deratizacija

27.09.2017.

Gradska uprava Subotica, Tajništvo za komunalne poslove, energetiku i promet, u suradnji s „Ciklonizacija“ a.d. Novi Sad obavještava građane o sljedećem:

Akcija sistematske deratizacije na području Grada Subotice bit će izvedena u razdoblju od 28. rujna do 1. studenog. Ova sistematska akcija provodit će se u svim naseljenim mjestima - po kućanstvima i objektima kolektivnoga stanovanja – stambenim zgradama.

Deratizacija je za sve građane besplatna, potrebno je samo da omoguće vidno obilježenim stručnim operativcima da postave pripravak, kao i da se pridržavaju dobivenih uputa. U okviru akcije koristit će se moderni biocidni pripravak odgođenog djelovanja u tvorničkom pakiranju od 500 grama, a građani će sve upute za korištenje i mjere opreza dobiti otisnuto na pakiranju.

Točni datumi kada će operativci obilaziti njihov dio grada ili naseljeno mjesto građani će moći vidjeti na oglasnim pločama u svojim mjesnim zajednicama. Oni građani koji ne budu kod kuće u vrijeme kada operativci budu u njihovom dijelu mjesne zajednice, dobit će obavijest da pripravak mogu naknadno preuzeti u sjedištu svoje mjesne zajednice.

Za dodatne informacije možete se obratiti Zoranu Francuskom, „Ciklonizacija“ a. d. Novi Sad, Primorska 7, 21000 Novi Sad, na telefon: 063/430-626.

Obavijest o deratizaciji.

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop