Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Obavještenja

Tolminska ulica zatvorena za promet od 9. srpnja

10.07.2017.

Služba za energetiku i promet Gradske uprave Grada Subotice obavještava javnost da će zbog rekonstrukcije, Tolminska ulica u narednom razdoblju biti zatvorena za promet, počevši od 9. 7. 2017. godine. Promet iz smjera Bikovačke ceste bit će preusmjeren na Ilindensku ulicu, dok će promet iz smjera Čantavirske i Beogradske ceste biti onemogućen ka Tolminskoj ulici, tj. s Čantavirske ceste jedini mogući smjer kretanja bit će ka Beogradskoj cesti, odnosno, s Beogradske ceste bit će omogućeno kretanje jedino ka Čantavirskoj cesti.

Iz istih razloga napominjemo da će doći do izmjene trase na linijama javnog prijevoza i to na linijama 8, 16 i 48.

Linija 8 će prometovati ulicom Plate Dobrojevića i Ilindenskom do okretišta u Aleksandrovu kao i u povratku, a nakon toga će prometovati uobičajenom trasom linije 8. Tijekom radova u uporabi neće biti stajalište Aleksandrovo groblje.

Na liniji 16 autobusi će prometovati ulicom Beogradska cesta do benzinske postaje NIS petrola. Tijekom izvođenja radova na ovoj liniji neće biti u uporabi stajalište Aleksandrovo okretište.

Na liniji 48 autobusi će prometovati ulicom Beogradska cesta, a potom ulicama Plate Dobrojevića i Ilindenskom do okretišta u Aleksandrovu, a nakon toga prometovat će  uobičajenom trasom linije 48. Tijekom izvođenja radova u uporabi neće biti stajalište Aleksandrovo groblje.

Šef Službe
Vicko Marko Mamić

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop