Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Obavještenja

Od 20. do 25. juna za promet zatvorena Rudić ulica

19.06.2017.

Služba za energetiku i promet Gradske uprave Grada Subotice obavještava javnost da će u razdoblju od utorka, 20.6.2017. godine do nedjelje, 25.6.2017. godine Rudić ulica će biti zatvorena za promet motornih vozila zbog radova na vodovodnoj mreži. Promet će biti moguć u smjerovima: od ulice Matka Vukovića, preko kružnog toka k Strossmayerovoj ulici, iz Strossmayerove k ulici Matka Vukovića, te iz smjera ulice Dimitrija Tucovića k ulicama Matka Vukovića i Strossmayerove.

U navedenom razdoblju autobusi na liniji 1/a će prometovati od stajališta Lifka, ulicom Matije Gupca do ulice Maksima Gorkog, a poslije toga se vraćaju na uobičajenu putanju linije 1/a na Senćanskoj cesti. Na liniji 1/a izvan uporabe će biti stajališta Sinagoga, Arsenija Čarnojevića, Higijenski zavod i Jadran kino, a umjesto navedenih stajališta bit će na raspolaganju stajališta Pošta i Matija Gubec.

Također, autobusi na liniji 8 će prometovati poslije ulice Aleja Maršala Tita, ulicama Zmaj Jovina, Đure Đakovića, Maksima Gorkog i Matije Gupca do stajališta Lifka (putanjom linije 8/a), a nakon toga se vraćaju na uobičajenu putanju linije 8. Na liniji 8 izvan uporabe će biti stajalište Sinagoga, a umjesto navedenog stajališta na raspolaganju će biti stajališta Arsenija Čarnojevića, Higijenski zavod, Jadran kino, Pošta i Matija Gubec.

                                                                                              Šef Službe
                                                                                          Vicko Marko Mamić

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop