Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5

Najava tretmana suzbijanja odraslih komaraca

08.06.2017.

Sukladno Ugovoru o javnoj nabavi usluge suzbijanja komaraca na području Grada Subotice broj IV-404-142/2017 i Suglasnosti za vršenje adulticidnog tretmana sa zemlje broj IV-404-142/2017-4 od 01. 06. 2017. godine, poduzeće „Oris“ d.o.o. iz Sombora obavještava građane da će provesti tretman suzbijanja odraslih komaraca sa zemlje u razdoblju od 12. 06. 2017. do 13. 06. 2017. godine. Tretman odraslih komaraca sa zemlje će se izvršiti na dan s povoljnijom meteorološkom situacijom u vremenu od 19 do 22 sata. Tretman će se vršiti na području sljedećih mjesnih zajednica: MZ Zorka – urbani dio, MZ Dudova šuma, MZ Centar 1, MZ Centar 2, MZ Centar 3, MZ Bajnat, MZ Prozivka, MZ Palić (turistička zona), MZ Hajdukovo i MZ Aleksandrovo.

Tretman će se vršiti ULV tehnikom sa zemlje, pripravkom na bazi aktivne tvari deltametrin. Pripravak je toksičan za pčele, pa se pčelari mole da svoje košnice zatvore ili uklone na udaljenost od najmanje 5 km od mjesta vršenja tretmana. Djelovanje navedenoga pripravka traje 3 dana. Karte s lokacijama na kojima se vrši tretman dostupne su na Facebook i internetskoj stranici (www.oris.rs) poduzeća „Oris“ doo Sombor. Telefon za sve dodatne informacije je: 025/515 50 55.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>