Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5

Najava tretmana suzbijanja odraslih komaraca

08.06.2017.

Sukladno Ugovoru o javnoj nabavi usluge suzbijanja komaraca na području Grada Subotice broj IV-404-142/2017 i Suglasnosti za vršenje adulticidnog tretmana sa zemlje broj IV-404-142/2017-4 od 01. 06. 2017. godine, poduzeće „Oris“ d.o.o. iz Sombora obavještava građane da će provesti tretman suzbijanja odraslih komaraca sa zemlje u razdoblju od 12. 06. 2017. do 13. 06. 2017. godine. Tretman odraslih komaraca sa zemlje će se izvršiti na dan s povoljnijom meteorološkom situacijom u vremenu od 19 do 22 sata. Tretman će se vršiti na području sljedećih mjesnih zajednica: MZ Zorka – urbani dio, MZ Dudova šuma, MZ Centar 1, MZ Centar 2, MZ Centar 3, MZ Bajnat, MZ Prozivka, MZ Palić (turistička zona), MZ Hajdukovo i MZ Aleksandrovo.

Tretman će se vršiti ULV tehnikom sa zemlje, pripravkom na bazi aktivne tvari deltametrin. Pripravak je toksičan za pčele, pa se pčelari mole da svoje košnice zatvore ili uklone na udaljenost od najmanje 5 km od mjesta vršenja tretmana. Djelovanje navedenoga pripravka traje 3 dana. Karte s lokacijama na kojima se vrši tretman dostupne su na Facebook i internetskoj stranici (www.oris.rs) poduzeća „Oris“ doo Sombor. Telefon za sve dodatne informacije je: 025/515 50 55.

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja
Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/subotica/tmp) in Unknown on line 0