Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Manifestacije

Obilježen Svjetski dan zdravlja

07.04.2017.

Učenici Srednje medicinske škole i Osnovne škole „Matko Vuković“ pobijedili su na natjecanju „Što znaš o zdravlju – što znaš o Crvenom križu?“ i stekli pravo sudjelovanja na Pokrajinskoj smotri koja će biti održana u drugoj polovini travnja u Novom Sadu.  Kviz je održan u povodu Svjetskog dana zdravlja, 38. put za redom, u cilju promocije zdravlja i zdravog ponašanja u očuvanju i promicanju zdravlja od najranije dobi, kao i promocija humanih vrijednosti i solidarnosti u zajednici.

10960_1.jpg

Član gradskog vijeća zadužen za socijalna pitanja i zdravstvo, Ilija Đukanović, podsjetio je, prilikom otvaranja natjecanja, da se ove godine 7. travnja – Svjetski dan zdravlja – obilježava uz slogan „Depresija - hajdemo razgovarati“.

– Ciljevi kampanje, kako ove, tako i ranijih godina jesu bolja informiranost građana, a to podrazumijeva niz predavanja, savjeta, edukacija, ali i medijsku kampanju – istaknuo je Ilija Đukanović.

Na kvizu su sudjelovali učenici iz četiri osnovne i pet srednjih subotičkih škola. Cilj ove akcije je skretanje pozornosti na značaj pravilne ishrane, fizičke aktivnosti, nepušenja i odgovornog pijenja alkohola u očuvanju i promicanju sveukupnog zdravlja. Natjecanju je prisustvovala i Nataša Aleksić, članica Gradskog vijeća zadužena za obrazovanje.

10960_2.jpg

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja
Zimski vašar – „Winterfest 2019. - 2020.“ (05.12.2019.-13.01.2020.)