Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

Пакетићи за децу Школског центра са домом ученика „Доситеј Обрадовић“

18.12.2015.

Локална самоуправа и ове године организује доделу божићно-новогодишњих пакетића деци из социјално угрожених породица и деци са посебним потребама. Град Суботица је, захваљујући донаторима, до сада обезбедио 403 пакетића.

9781_1.jpg

Члан Градског већа задужен за област образовања, Блашко Стантић, предао је данас деци Школског центра са домом ученика „Доситеј Обрадовић“ 135 пакетића. Он је, том приликом, нагласио да локална самоуправа брине о деци из социјално угрожених породица и деци са посебним потребама и да му је драго што су се деца искрено обрадовала пакетићима.

Помоћник директора Школског центра са домом ученика „Доситеј Обрадовић“, Наташа Нимчевић, захвалила се локалној самоуправи што по други пут доноси одлуку да деци Школског центра дарује божићно-новогодишње пакетиће и тиме, како је рекла, улепша празничну атмосферу и измами дечје осмехе.

Традиционална хуманитарна акција прикупљања и доделе божићно-новогодишњих пакетића се наставља.

У понедељак, 28. децембра 2015. године, у 11 часова, у сали број 1 Нове општине (Трг Лазара Нешића 1) деци са инвалидитетом и децу на хранитељском смештају уручиће се 188 пакетића.

У уторак, 29. децембра 2015. године, у 11 часова, у Градском удружењу за помоћ особама са аутизмом (Варешка број 28), деци са посебним потребама предаће се 30 пакетића.

У среду, 30. децембра 2015. године, у 10 часова, у „Лурко-кући“ (Луркó Хáз) у Хајдукову, Бориса Кидрича број 96, деци из „Лурко-куће“ предаће се 50 пакетића.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја