Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

„Суботица љуља срцем“

02.12.2015.

Централном манифестацијом у оквиру обележавања Недеље особа са инвалидитетом - „Суботица љуља срцем“, одржаном у Великој већници Градске куће, вечерас је свечано обележен Међународни дан особа са инвалидитетом, 3. децембар. Поред деце из Дома за децу ометену у развоју „Колевка“ и Школског центра са домом ученика „Доситеј Обрадовић“, манифестацији су присуствовали и представници бројних спортских колектива и спортски радници који су укључени у обележавање Недеље особа са инвалидитетом.

9756_1.jpg

Члан Градског већа задужен за област социјалне заштите Милимир Вујадиновић је, обраћајући се присутнима, истакао да се град Суботица, са издвајањем од скоро пет одсто градског буџета, сврстава међу локалне самоуправе које највише издвајају за област социјалне заштите.

Члан Удружења особа са церебралном и дечјом парализом Гордан Глончак је оценио да је положај особа са инвалидитетом знатно бољи, у односу на период од пре двадесет година. Бољем положају и интеграцији особа са инвалидитетом у друштво допринела је изградња рампи за приступ објектима и формирање спортских клубова за особе са инвалидитетом, навео је он, и додао да би друштво могло још много да учини како би сви имали једнаке услове за живот.

У оквиру манифестације „Суботица љуља срцем“ одржан је занимљив музички програм на којем су наступили тамбурашки оркестар „Равница“ и вокални солисти Бојана Шаровић и Небојша Војводић.

Учесницима обележавања Недеље особа са инвалидитетима додељене су захвалнице, а деца из „Колевке“ и Школског центра са домом ученика „Доситеј Обрадовић“ извела су занимљив сценски програм.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја