Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

Промоција хуманости и туризма

13.02.2015.

Традиционална туристичко-привредна манифестација „Кобасицијада“ одржана је данас на Тргу слободе. Гости из Турије поклонили су корисницима Народне кухиње Градске организације Црвеног крста Суботица 50 килограма свеже кобасице.

8625_1.jpg

Догађају су присуствовали члан Градског већа задужен за социјална питања Милимир Вујадиновић, председник Организационог одбора „Кобасицијаде“ из Турије Мирослав Медурић и Миодраг Варо, представник ГО Црвеног крста Суботица.

Мирослав Медурић је рекао да ће се централна манифестација, која се организује по 31. пут, одржати од 27. фебруара до 1. марта у Турији, и најавио да ће дужина овогодишње рекордерске, најдуже на свету кобасице бити 2.032 метра.

Милимир Вујадиновић је пожелео добродошлицу гостима из Турије и изразио захвалност представницима „Кобасицијаде“ на још једној донацији. Град Суботица, додао је, подржава ову манифестацију која, како је рекао, није само помоћ за око 1.100 корисника Народне кухиње у Суботици него и промоција предстојеће централне „Кобасицијаде” у Турији и туризма у нашој земљи.

Он је истакао да број корисника Народне кухиње, у односу на прошлу годину, није повећан и да је град Суботица за програм народне кухиње Црвеног крста за ову годину обезбедио 23 милиона динара.

За кориснике Народне кухиње у Суботици „Дијамант“ из Зрењанина обезбедио је одређени број премаза.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја