Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

ЈК „Палић” домаћин Првенства југоисточне Европе у једрењу

07.05.2014.

Осмо Првенство југоисточне Европе у једрењу за јуниоре до 15 година у класи „оптимист” одржаће се од 8. до 11. маја на Палићу, а такмичење ће бити праћено Фестивалом једрења са богатим забавним и културно-уметничким програмом, саопштено је на данашњој конференцији за новинаре у Медија-центру Градске куће.

7992_1.jpg

Члан Градског већа задужен за спорт, туризам и омладину Вјекослав Острогонац је, тим поводом, оценио да ће то бити леп и велики догађај, с обзиром на то да је већ пријављено око 100 такмичара из шест земаља.

- Осим спортског, предстојећа манифестација је значајна и за туристичку промоцију Палића. Регата је осмишљена као један фестивал једрења који ће бити пропраћен богатим забавним и културно-уметничким програмом, истакао је Вјекослав Острогонац.

Као и Првомајска регата, и предстојеће Првенство југоисточне Европе бодује се за државно првенство па се очекује јака конкуренција како домаћих тако и иностраних такмичара, рекао је Карољ Гергић, председник Једриличарског клуба (ЈК) „Палић”.

- Ову регату осмислио је наш недавно преминули председник Золтан Немет и у његову част током првог дана једрења доделиће се трофеј Немет Золтана, нагласио је Гергић.
За предстојеће такмичење, ЈК „Палић” је пријавио седам такмичара у узрасту од 8 до 12 година и, како је речено, очекује добре резултате.

Десетог маја ће бити одржан и Фестивал једрења на Великој тераси где ће од 11 часова бити организоване изложбе једрилица, чамаца и аутомобила, музички наступи и наступи културно-уметничких друштава. 

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIАНКЕТА КОРИСНИКА ТАКСИ ПРЕВОЗАImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/subotica/tmp) in Unknown on line 0