Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Дизачи тегова Спартака освојили нову екипну титулу

20.10.2013.

У суботичкој Хали спортова одржан финални турнир екипног првенства Србије у дизању тегова, као и првенство Србије за млађе сениоре и сениорке до 23 године.а уједно и екипно првенство за млађе сениоре и сениорке. Прво место и нова титула екипног првака Србије припала је дизачима Спартака. Ова је девета узастопна титула првака државе, а укупно у својој историји КДТ Спартак је освојио 15 екипних првенствених титула у дизању тегова.

7423_1.jpg

Победничка екипа је наступила у саставу: Верт Стипан - тренер, такмичари: Ароксалаши Ервин, Кајдочи Тамаш, Кајдочи Тивадар, Канижаи Арон, Полачек Марио и Рожњик Ервин.

Друго место припало је екипи Срема из Сремске Митровице, док је трећа била екипа Херкулеса из Бача. Такмичари Спартака су постигли изузетне резултате на овом такмичењу, остварене су норме савезног и међународног разреда, и постављени нови државни рекорди.

Најзначајнији резултати КДТ Спартак:

  • Полачек Марио у категорији до 69кг, трзај 105кг избачај 130кг у биатлону 235кг 3 нова државна рекорда за млађе сениоре до 23 године.
  • Рожњик Ервин у категорији до 77кг, трзај 125кг и у биатлону са 280кг два нова државна рекорда за јуниоре до 20 година и млађе сениоре до 23 године. Испунио норму међународног разреда.
  • Кајдочи Тивадар у категорији 105кг са избачајем од 193кг нови државни рекорд за јуниоре до 20 година и млађе сениоре до 23 године. Испунио норму међународног разреда.
ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја