Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести из спорта

Успех карате клуба Енпи у Италији

18.10.2012.

Карате клуб Енпи учествовао је на 20. светском Шотокан шампионату и 5. светском Кохаи Купу у организацији Шотокан каратеа који је одржано у Милану (Италија) од 12-14. октобра.

6315_1.jpg

У конкуренцији 3000 такмичара из 47 земаља репрезентација Србије у генералном пласману заузела је друго место са 62 освојене медаље. Такмичари Енпија од укупног броја медаља наше репрезентације учествовали су у освајању чак 23 одличја. Репрезентацију Србије сачињавало је укупно 170 такмичара који су укупно освојили 16 златних медаља од тога каратисти Енпија девет.

Поводом великог успеха карате клуба Енпи одржана је пресс конференција у медија центру где је такмичаре освајаче медаља поздравио Немања Симовић, члан градског већа задужен за спорт. Симовић је истакао да је већ град навикао да се са сваког великог такмичења карате клуб Енпи враћа са великим бројем медаља и да се види велики рад и труд људи који воде клуб. Град је помагао карате, што ће сигурно бити тренд и у наредном периоду.

Златне медаље за Енпи освојили су: Лебовић Марко, Барашевић Инес, Војнић Данијел, Ивковић Симона, Поледица Милан, Мијић Милорад, Вуковић Ђорђе (сви из појединачних борби), ката тим кадеткиња у саставу: Ивковић Симона, Вукелија Радмила, Тупајић Марија и кумите тим кадета коју су сачињавали: Вуковић Ђорђе, Рајичић Марко, Мартин Драган, Кобрехел Виктор.

Најважнији резултати остварени су у сениорској конкуренцији где су се посебно истакли Мијић Милорад и Поледица Милан који су освојли појединачне златне медаље. Такође вредне резултате освојила је и мушка и женска сениорска репрезентација у борбама. Они су се окитили сребрном медаљом. За мушкарце су наступили: Мијић Милорад, Поледица Милан и Ћопић Милан. За женску екипу наступили су: Маргетић Ивана и Нишевић Уна.

У оквиру првенства одржан је и Конгрес Шотокан каратеа н акоме је донешена одлука да се следеће светско првенство одржи у Новом Саду.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIАНКЕТА КОРИСНИКА ТАКСИ ПРЕВОЗАImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података