Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

ЕУ волонтери у Суботици

01.07.2011.

Лични пројекат од ЕВС волонтера ЛДА Суботица
“Суботица и различитости: истраживање културне и језичке различитости у граду”
ЕВС волонтери Централокалнедемократије Суботица, Грегоире Виаллетон и Агнес Ривет, су презентовали интернет страницу као резултат њиховог личног пројекта.

6068_1.jpg

Концепција ЕВС програма дозвољава волонтерима да креирају и имплементирају пројекат, вођен личном иницијативом у склопу задатих оквира акредитоване домаћинске организације (организације која прима волотера на дугорочно стажирање) – више информација о програму Европски волонтерски сервис доступан је на интернет страници посвећеној ЕУ Инфо Поинту (www.infopointsubotica.eu) или контактирајте координаторку за омладинске програме Дејану Бибић (evs_subotica@hotmail.com или мобилни 065 91 31 948)

Пројекат 'Суботица и различитост' је фокусиран на истраживање културне и лингвистичке различитости овог града, у циљу уочавања о степену интеракције међу неколико националих заједница које ту живе. Пројекат је обухватио различите аспекте, с једне стране истраживање саме теме и с друге стране интервјуисањем становника који потичу из различитих структура и друштвених група. Резултати су постављени на интернет страници:

www.suboticadiversity.weebly.com

Израда интернет странице је такође једна од активности иностраних волотера, који су тиме обухватили прикупљене информације с циљем давања основих информација о поимању цултуре града Суботице од стране волонтера. Интернет страница је намењена свима, који су спремни дати свој допринос што могу учинити писменим путем на интернет страни 'Блог'.

Порука волонтера:
Дакле, интернет страница је на енглеском језику, али бисмо волели да имамо на српском и на мађарском језику. Тражимо преводиоце. Ако сте заинтересовани, молим вас контактирајте нас:

agnes.rivet@gmail.com
gregoirevialleton@gmail.com

Лепо се проведите у посети наше интернет странице!

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP

ПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

festivals("$this->lg"); ?>