LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
Europe for Citizens
Projekat Balkan i Evropa zajedno
Фестивали

Дочек Нове године на Тргу слободе

Суботичка локална самоуправа и ове године поклања својим грађанима и гостима Суботице дочек Нове године на Тргу слободе.
На централном градском тргу, у суботу, 31. децембра, од 23 часа до један сат иза поноћи, концерт ће одржати поп-певачица Гоца Тржан.
Нова 2017. година традиционално ће се дочекати уз ефектан ватромет и звуке валцера.
Трг слободе ће, као и претходних година, бити обезбеђен и ограђен и у тај ограђени простор неће бити дозвољено уношење металне и стаклене амбалаже и пиротехничких средстава.

Новогодишњи концерт Војвођанског камерног оркестра

Новогодишњи концерт Војвођанског камерног оркестра одржаће се у петак, 30. децембра, 2016. године, од 20 часова, у Великој скупштинској сали Градске куће.
Чланови Војвођанског камерног оркестра уједно су и чланови Београдске филхармоније, Новосадске опере, Војвођанског симфонијског оркестра. На репертоару ће бити неизбежни валцери од Штрауса и његове полке, музика из филмова, као и најпознатије новогодишње композиције из целог света. Солисти концерта су Памела Киш Игњатов - сопран и Мирна Радуловић, победница такмичења Први глас Србије. Диригент концерта биће Чаба Пашко.
Цена улазнице за Новогодишњи концерт Суботичке филхармоније је 2.000 динара. Карте за концерт продаваће се од среде. 28 децембра, у сувенирници Градске куће.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Председнички избори
Informator
Наручивање докумената
Инвестирајте У Суботици
Локална пореска администрација
Informator
Дубра управа
Стратегија развоја