Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Обележен Дан полиције Републике Србије и Дан и слава Министарства унутрашњих послова

04.06.2023.

Поводом обележавања Дана полиције Републике Србије, Дана Министарства унутрашњих послова и славе Министарства – Свете Тројице, припадници Полицијске управе у Суботици данас су, на простору око „Габрић ћуприје“, у парку у насељу Прозивка, приредили тактичко-технички збор на коме је приказан део опреме и возила које користе како би суграђане упознали са својим радом, али и заједно са њима прославили свој дан. Догађају су присуствовали и градоначелник Суботице Стеван Бакић и начелник Полицијске управе у Суботици, Боривој Муцаљ.

15823_1.jpg 

Обраћајући се медијима у име начелника ПУ Суботица, запослених у овој полицијској управи и своје лично име, пиар у ПУ Татјана Ветро је, између осталог, рекла да су на тактичко-техничком збору присутни полицајци и полиција опште надлежности и саобраћајна полиција, да штанд имају криминалистичка полиција и форензика, као и припадници ватрогасно-спасилачке јединице.

 15823_2.jpg

„Искористила бих ову прилику да се захвалим градоначлнику Суботице Стевану Бакићу и његовим сарадницима што су нам омогућили да у овом простору данас уживамо заједно са нашим суграђанима и прославимо наш празник“, нагласила је Татјана Ветро.

15823_3.jpg 

Дан полиције, Дан и слава Министарства обележава се у знак сећања на 1862. годину, када је српска жандармерија на Духове (Тројице), одиграла пресудну улогу у сукобима код београдске Чукур-чесме, као и у наредна два дана током турског бомбардовања Београда.

 15823_4.jpg

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>