Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Одржано финале 2. „Пажљивкове смотре“

10.03.2023.

У организацији Савета за безбедност саобраћаја Града Суботице данас је, у суботичком Дечјем позоришту, одржано финале 2. „Пажљивкове смотре“, пројекта Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије који се односи на такмичење у познавању правила безбедног учешћа у саобраћају за децу предшколског узраста и ученике првих и других разреда основних школа. У данашњем финалу надметали су се ученици 1. и 2. разреда из четири суботичке школе. У конкуренцији ђака 1. разреда, победили су прваци из ОШ „Соња Маринковић“, док су у конкуренцији 2. разреда најуспешнији били ученици ОШ „Сечењи Иштван“.

 15693_1.jpg

Председник Савета за безбедност саобраћаја Града Суботице, Петар Пантелинац, изјавио је, тим поводом, да Савет за безбедност саобраћаја већ другу годину за редом организује ову школску смотру и да су ученици првих и других разреда свих основних школа, на свим наставним језицима, као и предшколци установе „Наша радост“ претходно одрадили тестове на тему познавања правила безбедног учешћа у саобраћају.  

15693_2.jpg 

„Тада смо направили школске екипе, где смо изабрали најбољег, мало бољег, лошијег и оног најлошијег да представља екипу школе, а насумице смо изабрали екипе, односно школе које ће се такмичити да бисмо, након тога, добили победнике полуфинала. Циљ смотре је да се на интересантан и интерактиван начин деца подстакну да усвоје основна знања о безбедносту у саобраћају, односно створе свест да је потребно понашати се према одређеним правилима која су успотављена у саобраћају, јер тиме ће сачувати и туђи, и свој живот, а у неком тренутку неће имати проблема са Законом“, рекао је Пантелинац.

15693_3.jpg

Деца су данас показала завидан ниво знања, а награђени за сва три места добили су: диплому, медаљу и слатки пакет.

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>