Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Градоначелнику Бакићу уручена захвалница за подршку манифестацији „Дани Николе Тесле“

16.07.2022.

Целодневним културно-уметничким, иноваторским и спортским програмом у организацији Удружења Личана „Лика“, из Суботице, на Водицама обележени су девети „Дани Николе Тесле“. Градоначелник Суботице Стеван Бакић је честитајући Удружењу на фантастичној организацији ове манифестације рекао да му је велико задовољство што и ове године присуствује свечаности у порти храма Успенија Пресвете Богородице, на Водици, око које се српски народ окупља више од једног века.

15258_1.jpg 

„Личност Николе Тесле нас сабира и чини нас заувек поносним, што смо сународници једног од најблиставијих научних имена  у историји света.  Удружење Лика фантастично  организује ову манифестацију и желим, овом приликом, да им честитам на медаљи са ликом Николе Тесле коју су добили од Теслиног научног института из Филаделфије“, истакао је Бакић.

Он је нагласио да је Удружење много тога урадило претходних година и да су у потпуности заслужили тај  орден.

15258_2.jpg 

„На овом простору  у коме смо се данас сабрали ви сте нам изложили личку традицију, музику, игру, све оно што носите у срцу и бар на један дан сте ово претрворили у вашу дедовину,  да се са поносом на њу сећате. Захваљујем вам се од срца што сте то ваше богатство изнели пред нас , пред ваше суграђане и госте. Желим да се још дуго дружимо и да још много година прослављамо у здрављу у весељу“, рекао је Бакић.

Милош Борјан, председник Удружења Личана „Лика“ уручио је граду и градоначелнику Стевану Бакићу захвалнице за допринос и подршку манифестацији „Дани Николе Тесле“ у Суботици.

 15258_3.jpg

Он се  захвалио и свим учесницима у овој десетодневној манифестацији, у којој је, између осталих учествовало 70 деце као и бројни, спортисти, уметници и иноватори из земље и иностранства.

Приход од традиционалног ручка војничког пасуља и ове године биће дониран у хуманитарне сврхе.

 15258_4.jpg

 

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података