Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Градоначелник Бакић: Међународни сусрет олдтајмера део је туристичке понуде Суботице

03.07.2022.

У оквиру 25. јубиларног Међународног олдтајмер сусрета данас је на Палићу испред Велике терасе изложено 59 старих возила и 56 мотоцикала марке „Томос“. На овој манифестацији приказана су олдатајмер возила из земаља бивше Југославије, али и из Мађарске, Словачке, Румуније и Енглеске. Овој већ традиционалној изложби олдтајмер возила, која је међу најмасовнијим у региону, присуствовали су градоначелник Суботице Стеван Бакић и члан Градског већа задужен за област привреде Срђан Самарџић.

 15235_1.jpg

Поздрављајући све госте из земље и иностранства  градоначелник Бакић је посебно поздравио пријатеље из Кишкунхалаша, јер осим што су два удружења љубитеља старих моторних возила успоставила братску сарадњу, тако су и наши градови већ дуги низ година у одличним односима и сарадњи, а од 2016. и званично братски, рекао је Бакић.

„Изложба олдтајмера увек је радо виђена и добро посећена, то је манифестација која је постале већ традиционални део туристичке понуде Суботице преко лета. Пошто такви успеси не долазе сами од себе искористио бих ову прилику да изразим велику захвалност председнику и члановима удружења Олд тајмер који улажу велику енергију и посвећеност у организацију једне овакве изложбе“, рекао је Стеван Бакић.

Он је подсетио да је у претходне две године пандемија корона вируса спречавала многе излагаче  и посетиоце да се појаве али је ове године на задовољство многих манифестација масовнија.

 15235_2.jpg

„Поред пандемије нажалост имамо и глобалну енергетску кризу која оставља трага на  аутомобилску индустрију али срећом постоје људи који истрајавају у љубави према моторним возилима упркос неповољним околностима. Србија на челу са својим председником, чини све  за што бољи стандард својих грађана, самим тим прави један  амбијент мира и стабилности да можемо сви да функционишемо па тако и љубитељи старих аутомобила“, нагласио је Стеван Бакић.

Градоначелник Бакић честитао је излагачима и свим учесницима и пожелео им угодно дружење у  Суботици и на Палићу.

Томислав Видаковић, један од организатора овог сусрета захвалио се градоначелнику Стевану Бакићу и руководству Града Суботице  на подршци без које, како је рекао, ова манифестација не би могла да се организује на оваквом нивоу.

 15235_3.jpg

„Подсетио бих да се ове године пети пут  организује и смотра томос мотоцикала тако да посетиоци могу да уживају и у времешним томос мотоциклима“, додао је Видаковић.

15235_4.jpg

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података