Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Одржан радни састанак поводом организације 5. Суботичког полумаратона

01.07.2022.

Данас је у Градској кући одржан радни састанак организатора Суботичког полумаратонa и јавних органа, служби и установа, који је сазвао председник Скупштине града Суботице Dr. Pásztor Bálint  (др Балинт Пастор).

Састанку су присуствовали представници организатора трке, Спортског удружења „Хоризонт“, Министарства унутрашњих послова, Полицијске управе Суботица, директори надлежних јавних и јавно комуналних предузећа града Суботице са својим сарадницима, директорка Дома здравља Суботица, представници  Службе хитне медицинске помоћи, предузећа „Војпут“ д.о.о, Градске организације Црвеног крста, установа и организација као и представници Града Суботице и надлежних служби градске управе.

Пети Суботички полумаратон, који ће се одржати у склопу обележавања дана града Суботице 28.08.2022. године, организује Спортско удружење „Хоризонт“ којем ће, како је речено на радном састанку, сви учесници састанка, у складу са досадашњом успешном и квалитетном сарадњом, помоћи да уз заједничке напоре организују уличну трку под слоганом „Трчи кроз историју“, другу по масовности у Србији, после чувеног „Београдског маратона“.

Учесници ће током трке бити у прилици да виде многе знаменитости нашег града, споменике, цркве, зграду Народног позоришта, Градске библиотеке, гимназије и многе друге културно историјске објекте, да уживају у сецесијским лепотама Градске куће, синагоге, палате Ференца Рајхла. Како је др Балинт Пастор, председник Скупштине града у својству домаћина данашњег састанка истакао, управо је ово једна од спортско рекреативних манифестација која промовише трчање и здрав начин живота, али уједно утиче на туристички потенцијал и привлачност града Суботице.

Пријаве за Суботички полумаратон су отворене и заинтересовани тркачи могу да се пријаве на сајту www.supm.rs за трку од 5 км, трку од 10 км и полумаратон (21,1) км.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података