Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Градоначелник Бакић: Огромна улагања у путну инфраструктуру града Суботице

30.06.2022.

Градоначелник Суботице Стеван Бакић и директор Јавног предузећа за управљање путевима, урбанистичко планирање и становање, Огњен Голубовић, обишли су данас завршне радове на рехабилитацији и проширењу коловоза у улици Пролетерских бригада у Месној заједници „Зорка“. Градоначелник Бакић је, тим поводом, изјавио да се ради о изградњи коловоза у дужини од једног километра  и проширењу са четири на пет метара као и да је вредност радова 14,8 милиона динара.

„Ово је улица од значаја не само за грађане овог дела града него за комплетан јавни саобраћај зато што је  једна од најпрометнијих у овом делу Суботице. Када радови за дан или два буду потпуно завршени квалитет и безбедност саобраћаја биће подигнут на виши ниво“, нагласио је Стеван Бакић.

Према његовим речима, крајем јула или почетком августа када се окончају све тендерске процедуре, кренуће се  у реконструкцију Новосадског пута (обилазнице око Палића) и асфалтираће се још три улице у граду и две у приградским  насељима.

„Припрема се и пројектно техничка документација за изградњу коловоза у 17 улица. Ради се о огромним улагањима у инфраструктуру путне мреже града Суботице. Настављамо да реализујемо све оно што смо обећали. Након завршетка радова у улици Пролетерских бригада, асфалт ће добити и Зоркина улица у дужини од једног километра. Суботица иде напред да ради, користимо овај амбијент политичког мира и стабилности које нам је омогућио председник Србије Александар Вучић и Влада Републике Србије“, нагласио је Стеван Бакић.

Огњен Голубовић је рекао да се први пут примењују нове технологије за смањење ломова, с обзиром на то да се ради о улици предвиђеној за тешки теретни саобраћаја и да од тога како ће се показати у наредном периоду зависи да ли ће нове технологије бити примењиване и убудуће.

 

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података