Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Одржан 2. „Жеднички вишебој“

19.06.2022.

Удружење грађана „Ђенерал Хаџићево“ из Новог Жедника данас је, у оквиру обележавања сеоске славе Свете Тројице, на теренима новожедничког Фудбалског круга Препород организовало 2. „Жеднички вишебој“, нa коме се надметало 180 такмичара из 12 екипа. Вишебој је протекао у знаку екипа из Новог Жедника које су биле најбоље и у генералном пласману, и у најатрактивнијој дисциплини – надвлачењу конопца. У генералном пласману, прво место освојила је екипа „Дошлов и Крајишници“ са 540 укупно освојених бодова, друго место заузео је „Бокс тим“ (480), а треће „Сељачине“ (460), док је у надвлачењу конопца тријумфовао „Бокс тим“, који је у финалу био бољи од екипе „Дошлов и Крајишници“. Треће место у овој  дисциплини припало је екипи „Манекени“. Градоначелник Суботице Стеван Бакић уручио је награде и пехаре најбољим екипама у генералном пласману, као и медаље такмичарима три првопласиране екипе у надвлачењу конопца.

 15213_1.jpg

Најбољима у појединачној конкуренцији у дисциплинама – скок даљ, скок у вис, обарање руке, повлачење куке, надвлачење штапа, трчање по брвну, бацање камена с рамена, надвлачење конопца и пењање уз стожину – доделила је члан Градског већа задужена за област спорта и омладине, Наташа Алексић.

15213_2.jpg

Значај ове манифестације, како су навели организатори  је вишеструк, а огледа се пре свега у неговању традиције, подстицању заједништва, јачању колективног духа и промоције физичке активности.

15213_3.jpg

Други „Жеднички вишебој“ је почео химном „Боже правде“ коју је отпевала Милана Трбулин, из Новог Жедника.

15213_4.jpg

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>