Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Одржано „Отворено првенство Стрељачког клуба Спартак“ пиштољем великог калибра

18.06.2022.

Стрељачки клуб Спартак организовао је данас, на Градском стрелишту, 1. „Отворено првенство Стрељачког клуба Спартак“ пиштољем великог калибра на коме се надметало око 70 такмичара из више клубова из наше земље. Првенство је отвореним прогласио градоначелник Суботице Стеван Бакић који је, том приликом, истакао де је ово заиста једна јако добра година за Стрељачки клуб Спартак.

 15212_1.jpg

Уз подсећање да су Стрељачки клуб Спартак и Град Суботица почетком маја били домаћини најмасовнијег националног шампионата у календару Стрељачког савеза Србије – Првенства државе у гађању серијском ваздушном пушком за све категорије и стандардним ваздушним пиштољем за пионире и пионирке (Б и Ц програм), и да је на том првенству, одржаном у сали Техничке школе „Иван Сарић“, женска сениорска екипа Спартака у гађању серијском ваздушном пушком заузела прво место у екипном пласману, градоначелник Бакић је казао да је поводом тог великог успеха женске сениорске екипе Спартака уприличен пријем за делегацију овог клуба у Градској кући.

 15212_2.jpg

„И данас ми опет чините велику част што сте ме позвали да отворим и ово Првенство клуба у гађању пиштољем великог калибра. Хвала Вам што верујете у свој град, што знате да он има капацитете да буде домаћин великим спортским догађајима, какав је овај, на којем сте поново окупили велики број појединачних такмичара и рекреативаца из више клубова. Много важније од надметања данас је неговање љубави према стрељаштву, окупљање и дружење љубитеља квалитетног гађања и промоција одговорног односа према ватреном оружју. Све то и много више постижете данас и ја вам честитам и проглашавам ово Отворено првенство вашег клуба отвореним“, рекао је градоначелник Стеван Бакић.

15212_3.jpg

Присутнима на такмичењу обратио се и председник Управног одбора Стрељачког клуба Спартак, Милан Јарић.

15212_4.jpg

Такмичење је било подељено у три категорије: регистровани такмичари, грађани рекреативци и даме.

У екипном пласману прво место освојила је екипа Стрељачког клуба Спартак, друго место зузелео је Барајево, а треће Apex (СУ).

У појединачној конкуренцији најбољи такмичар био је Душко Петров, друго место је освојио Атила Ногради, док је треће место заузео Бранко Бајић.

У појединачној конкуренцији рекреативци прво место заузео је Лука Радуловић, друго Срђан Ивановић, а треће Ненад Макисћ.

У категорији даме прва је била Драгана Поповић, друга Лидија Миланковић, а трећа Тамара Гаврановић.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података