Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Отворен Пролећни фестивал цвећа

10.05.2022.

На централном градском тргу данас је отворен Пролећни фестивал цвећа на коме је 36 излагача од Ниша до Хоргоша изложило саксијско цвеће, сезонске биљке, једногодишње и вишегодишње саднице, као и украсну грнчарију. Манифестацију је отворио члан Градског већа задужен за област привреде, Срђан Самарџић, који је том приликом истакао да овај фестивал полако постаје традиција у Суботици.

 15136_1.jpg

Он је у име градоначелника Стевана Бакића и у своје име поздравио присутне излагаче и пожелео им успешну презентацију и продају цвећа и других производа изложених на Фестивалу.

 15136_2.jpg

„Цвећем се изражавају емоције, пажња према некоме, цвећем се украшава живот. Овај догађај емотивно ме често враћа у време пре годину дана када је управо Цветна пијаца најавила један од корака у нормализацији живота. Ова манифестација се развија и полако у овом периоду постаје обележје центра нашег града. Захваљујем се организаторима на доброј организацији, као и свим учесницима, и позивам све суграђаане да посете центар града где могу да уживају у овој богатој понуди“, рекао је Самарџић.

Организатор Пролећног фестивала цвећа Душан Контић захвалио се граду на подршци коју ова манифестација ужива у Суботици, као и медијима који већ четврти пут доприносе успешности овог фестивала цвећа.

 15136_3.jpg

 Пролећни фестивал цвећа трајаће до петка, 13. маја 2022. године, до послеподневних сати.

Избори 2022

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја