Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Манифестације

Отворен „Meet&eat гастрофестивал и Ускршњи вашар“

06.04.2022.

У организацији Удружења за узгој свиња расе мангулица Војводине „Равница“ и Удружење за неговање традиција и уметности „Нојчек“ данас је отворен петнаести по реду „Meet&eat гастрофестивал и Ускршњи вашар“ који се, од 5. до 10. априла, одржава на суботичком Тргу републике. Поред квалитетне и богате понуде домаћих производа најбољих узгајивача, у понуди су и производи из кућне радиности, рукотворине, као и домаћи слаткиши.

 15060_1.jpg

Отварању манифестације присуствовао је и члан Градског већа задужен за област привреде, Срђан Самарџић, који је, тим поводом, изјавио да су фестивали попут овог прилика да се  туристима представии локална традиција и обичаји, као и да им се понуде специјалитети карактеристични за ово подручје.

15060_2.jpg

„Циљ је да гостима у нашем граду понудимо богатство мириса, укуса, догађаја, односно свега онога што Суботица има да понуди“, казао је, између осталог, Срђан Самарџић.

15060_3.jpg

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>