Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Подршка удружењима грађана којa се баве заштитом животне средине

07.02.2022.

Члан Градског већа задужена за област пољопривреде, Хајналка Богнар Пастор, секретар Секретаријата за пољопривреду и заштиту животне средине, Александар Витковић, и шеф Службе за заштиту животне средине и одрживи развој, Жика Рех, саопштили су на данашњој прес-конференцији у Медија-центру у Градској кући да је Град Суботица и ове године расписао Јавни  конкурс за финансирање или суфинансирање пројектних активности удружења грађана на територији града Суботице из области заштите животне средине у 2022. години.

14958_1.jpg 

На конференцији је истакнуто да је максимални износ за који удружења могу да конкуришу 150.000 динара и да ће Конкурсом из локалног Фонда за заштиту животне средине бити додељена средства у укупном износу од 2,5 милиона динара.

Наглашено је да се средства додељују за финансирање или суфинансирање пројектних активности удружења грађана из четири области, а то су: унапређење квалитета ваздуха, унапређење система управљања отпадом, промовисање природних вредности и очувања биолошке разноврсности Суботице и њене околине и остале активности које се односе на јачање свести из области заштите животне средине.

Наведено је како текст Конкурса и образац пријаве од данас може да се преузме са званичног сајта Града Суботице (одељак Конкурси и огласи), да је рок за подношење пријава 28. фебруар 2022. године и да је предвиђено да листа вредновања и рангирања буде објављена до 9. марта. Рок за реализацију пројеката је 1. децембар, а рок за подношење финансијског извештаја 20. децембар 2022. године.

На конференцији је речено да су на прошлогодишњи конкурс пристигле тридесет и три пријаве, од којих је одобрено тридесет.  

Додатне информације у вези са Конкурсом могу се добити електронском поштом zivotnasredina@subotica.rs или телефоном на бр. 024/626-973.

 

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>