Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Градоначелник Бакић честитао школску славу Савиндан

27.01.2022.

Овим путем желим да обавестим суботичку и ширу јавност, да сам оболео од заразне болести ковид 19, што је потврдио тест који сам урадио јуче. Налазим се на кућном лечењу, немам повишену температуру али могу свим суграђанима да потврдим да и овај, по оцени многих стручњака, блажи сој вируса корона, носи са собом велике изазове и потешкоће за наше здравље.

14920_1.jpg 
 
Један сам од великог броја људи који се на дневном нивоу заразе у нашем граду и земљи. Моја је нада да овако масовно ширење блаже варијанте вируса означава почетак краја пандемије али једино у шта можемо бити сигурни је да је притисак на наш Дом здравља и Општу болницу огроман и да је клиничка слика оних људи, попут мене, који су искористили могућност да се три пута вакцинишу, знатно блажа. 
 
Апелујем зато на оне који су здрави, да приступе вакцинацији, што ће им значајно помоћи да последице евентуалне заразе буду што блаже за њих, њихове ближње и здравствени систем.
 
Извињавам се свим установама и појединцина са којима сам требао да се састанем, као и организаторима манифестација на које сам био позван да присуствујем, што то нећу бити у прилици да учиним. 
 
Поштујмо мере заштите, приступимо вакцинацији и чувајмо једни друге и наше здравствене раднике. 
 
Желећи најпре добро здравље свим суграђанима, користим прилику да суботичким ученицима, студентима и просветним радницима, честитам школску славу и државни празник - Светог Саву.
 
Срећан Савиндан! Живела Суботица! Живела Србија!
Избори 2022

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја