Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Градоначелник Бакић: Суботица показала велику одговорност

17.01.2022.

Поштовани суграђани,
желим најпре да се захвалим свим Суботичанима који су изашли и изјаснили се на јучерашњем референдуму, који је у нашем граду протекао у најбољем реду и у демократској атмосфери. Упркос лошим временским приликама, према подацима којима располажем, на гласачка места је изашло 31.892 грађана са правом гласа, што је 25,1% укупно уписаних у бирачки списак на територији града. Посебно се захваљујем и одајем признање свим суграђанима који су, заокруживши ДА на гласачком листићу, дали подршку потврђивању Акта о промени Устава, а таквих је било 18.392 или 58,4% према подацима којима располажем. Оваквим резултатом Суботица је врло близу републичког нивоа излазности али и подршке унапређењу нашег правосуђа, за шта је, на нивоу државе, гласало 61,8% изашлих.

 14902_1.jpg

Наш град је показао велику одговорност и демократски капацитет, а пре свега једно здраво поверење у државу Србију, њене институције и њену политику. Суботичани су веровали председнику Републике Србије Александру Вучићу, који нас је позвао да подржимо предложене промене Устава.

То поверење он је небројено пута заслужио и потврдио да његове процене и његови предлози јесу увек у интересу земље и свих њених грађана. Суботица памти подршку коју је добила од председника Вучића за важне развојне, инфраструктурне, привредне и културне пројекте, за стабилност наших јавних финансија и јачање капацитета града на свим нивоима. Суботица зна да препозна и подржи оно што је добро за Србију и оног којем је добробит Србије увек на првом месту.

Политичке групације које су покушале да изазову сумњу у природу предложених уставних промена, тражећи у таквој манипулацији шансу за опстанак на политичкој сцени, још једном су поражене и још једном им је народ послао снажну поруку о томе коме верује и кога подржава.

Сигуран сам да ће Суботица у априлу показати још већу и јединственију одлучност да наша земља настави путем достојанства, стабилности и развоја, предвођена Александром Вучићем.

Живела Суботица! Живела Србија!

                                                                                         Градоначелник Суботице
                                                                                                 Стеван Бакић

Избори 2022

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја