Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОДНЕТОМ ЗАХТЕВУ ЗА ДАВАЊЕ САГЛАСНОСТИ НА СТУДИЈУ О ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ пројекта: „Реконструкција и доградња постојећег објекта - зграде пословних услуга и пренамена у пословно-производно-складишни објекта“-„SKALA GREEN “ d.o.o

28.12.2021.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОДНЕТОМ ЗАХТЕВУ ЗА ДАВАЊЕ САГЛАСНОСТИ НА СТУДИЈУ О ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

Дана 23.12.2021. године, подносилац захтева „SKALA GREEN “ d.o.o., Суботица, Сегедински пут бр. 90, поднео је захтев за давање сагласности на студију процене утицаја на животну средину пројекта: „Реконструкција и доградња постојећег објекта - зграде пословних услуга и пренамена у пословно-производно-складишни објекта, на катастарским парцелама 11080/1 и 11080/10, К.О. Доњи град, у улици Београдски пут бр. 130, Суботица (46.076729⁰; 19.676418⁰).

Јавни увид у предметну Студију може се извршити у Градској кући у Суботици, Трг слободе 1, у просторијама Службе за заштииту животне средине и одрживи развој, I. спрат, соба 130, сваког радног дана од 10 до 12 часова од 04.01.2022. до 08.02.2022., као и електронски на сајту Града Суботице (www.subotica.rs -> Životna sredina -> Oglasna tabla -  http://www.subotica.rs/documents/zivotna_sredina/Studije/501-17-2021-draft.pdf).

Заинтересована јавност мишљења у вези с предметном студијом може да достави у писаној форми, електронски на адресу zivotnasredina@subotica.rs, односно поштом или лично у просторије Службе.

Јавна презентација Студије и јавна расправа одржаће се 08.02.2022. године са почетком у 12:00 часова у Градској кући у Суботици (Трг слободе 1, I спрат соба 130).

Јавни увид и јавна расправа организују се у складу са Инструкцијама о правилима понашања у Градској управи Града Суботице у примени мера заштите од заразне болести COVID-19 након укидања ванредног стања.

За обављање јавног увида у просторијама Службе, као и присуство на јавној презентацији, потребно је најавити се најмање један радни дан раније, елекронском поштом на адресу zivotnasredina@subotica.rs или телефоном на број 024 626 973.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података