Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Нема најављеног дочека на тргу, средства преусмерена младима и за лечење деце

27.12.2021.

Градоначелник Суботице Стеван Бакић донео је данас, услед нестабилне епидемиолошке ситуације, одлуку да средства из буџета града, у износу од 4,3 милиона динара, опредељена за дочек Нове године на градском тргу, буду преусмерена у три правца.

14873_1.jpg 

Улагање у образовање је улагање у будућност, и зато ће износ од 2.900.000 бити преусмерен  за студентске стипендије. Укупан фонд за ту намену за 2022. годину достигао је тиме износ од 13,3 милиона динара, чиме је омогућено да, поред већ додељених стотину, буде одобрено додатних 28 градских стипендија и то за студенте који су остварили исти број бодова као последњи са листе од 100 рангираних, у Одлуци коју је на предлог Комисије донео градоначелник.

Такође, део средства, износ од милион динара, биће усмерен  на Фонд за развој младих талената, те ће свих 200 деце и младих који су конкурисали и добити средства намењена усавршавању и развоју свог талента. Одлука о додели средстава младим талентима Града Суботице тиме је допуњена са још стотину младих талената  којима ће на овај начин Град помоћи.

Трећи део средстава, у износу од 400.000 динара, усмерен ће бити на рачун  Фондације за помоћ при лечењу тешко оболеле деце и омладине, односно  за лечење наше две  мале суграђанке  Миле Микулић и Леоне Ковач. Преко ове Фондације, Град је за помоћ у лечењу тешко оболеле деце и омладине у текућој 2021. години помогао двадесет и осморо деце.

Референдум

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и ПротоколПаркингВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података