Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

Отворено Привремено прихватилиште у Гајевој улици

23.12.2021.

У Гајевој улици број 50 данас је отворено Привремено прихватилиште за бескућнике. Организација рада у Привременом прихватилишту поверена је Градској организацији Црвеног крста Суботица и организацији „Каритас“ Суботица. Црвени крст је опремио привремено прихватилиште са лежајевима, припадајућом постељином, прибором за исхрану  а корисницима ће по потреби бити обезбеђена одећа и обућа.

 14864_1.jpg

Корисницима Привременог прихватилишта биће обезбеђена три оброка дневно (доручак, ручак-кувани оброк и вечера) по нормативима Програма народне кухиње. 

Дежурство 00-24 часа у Привременом прихватилишту обезбедиће запослени и волонтери Црвеног крста и „Каритаса“. У оквиру здравствено-превентивног програма, Црвени крст ће у сарадњи са Домом здравља обезбедити лекарске прегледе свих корисника Привременог прихватилишта. 

Поступак за коришћење услуга привременог смештаја у прихватилиште за бескућнике спроводи Центар за социјални рад Града Суботице. 

Због спречавања ширења заразних болести, укључујући и болест COVID-19, организација рада у  Привременом прихватилишту ће се вршити у складу са противепидемијским мерама издатим од стране епидемиолога Завода за јавно здравље Суботица.

Град Суботица је у буџету за 2021. годину определио 500.000 динара за реализацију рада Привременог прихватилишта.

 

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја