Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

Годишњи састанак локалних тимова за превенцију и борбу против трговине људима

15.12.2021.

Локални тим за борбу против трговине људима Града Суботице учествовао је данас на Четвртом годишњем састанку локалних тимова за превенцију и борбу против трговине људима из целе наше земље. Локални тим за борбу против тровине људима Града Суботице пратио је састанак путем Зоом платформе у просторијама Градске организације Црвеног крста. Састанку је присуствовао и координатор Локалног тима за борбу против трговине људима Града Суботице Илија Ђукановић.

14740_1.jpg 

Путем Зоом платформе чланица Локалног тима Града Суботице и директорица ОШ „Сечењи Иштван“ Весна Вајс представила је рад Локалног тима из из угла образовне установе са свим реализованим и планираним активностима.

Учесници Четвртог годишњег састанка локалних тимова за превенцију и борбу против трговине људима били су представници Министарства унутрашњих послова, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Међународне организације за миграције ИОМ, Савета европе, Центра за заштиту жртава трговине људима, Заштитник грађана за родну равноправност и права детета, Виша јавна тужилаштва, представници Локалних тимова из Србије.

14740_2.jpg

Састанак је организован у оквиру пројекта „Јачање капацитета и партнерстава за управљање миграцијама у Србији“ који спроводи Међународна организација за миграције ИОМ уз подршку Швајцарске, у партнерству са Министарством унутрашњих послова, Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Комесаријатом за избеглице и миграције.

 

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>