Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Едукација родитеља о правилној употреби дечјих ауто-седишта

23.11.2021.

У просторијама суботичког Отвореног универзитета вечерас је одржана прва у низу од пет планираних едукација родитеља о правилној употреби дечјих ауто-седишта. Едукацију је организовао градски Савет за безбедност саобраћаја, уз помоћ новосадског удружења „Актив НС“.

14703_1.jpg 

Обука се састојала из теоријског и практичног дела. У теоријском делу родитељи су имали прилику да чују о значају коришћења дечјих ауто-седишта, као и о њиховом реалном ефекту, док су у практичном делу обуке могли да виде како се ауто-седиште поставља.

14703_2.jpg

Град је поклонио десет ауто-седишта родитељима који су имали среће да њихов број карте за едукацију изабере председник Савета за безбедност саобраћаја Града Суботице, Петар Пантелинац.

 14703_3.jpg

У току едукације, као и након њеног одржавања, испред зграде Отвореног универзитета био је организован пункт за проверу за оне родитеље који ауто-седиште већ користе, али нису сигурни да ли га користе правилно.

 

Референдум

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и ПротоколПаркингВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података