Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОДНЕТОМ ЗАХТЕВУ ЗА ДАВАЊЕ САГЛАСНОСТИ НА СТУДИЈУ О ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ пројекта: „Фабрика за производњу бетона - бетоњерка”-„СМБ-БЕТОЊЕРКА“ д.о.о.

28.10.2021.

Градска управа Суботица, Секретаријат за пољопривреду и заштиту животне средине, на основу члана 20. и 29. Закона о процени утицаја на животну средину („Сл гласник РС“ бр.135/04 и 36/09) објављује:

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОДНЕТОМ ЗАХТЕВУ ЗА ДАВАЊЕ САГЛАСНОСТИ НА СТУДИЈУ О ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

Дана 27.10.2021. године, подносилац захтева „СМБ-БЕТОЊЕРКА“ д.о.о., Суботица, Чантавирски пут бб, поднео је захтев за давање сагласности на студију процене утицаја на животну средину пројекта: „Фабрика за производњу бетона - бетоњерка”, на катастарској парцели 35950/12 К.О. Доњи град, Суботица (45.057193⁰; 19.678778⁰).

Јавни увид у предметну Студију може се извршити у Градској кући у Суботици, Трг слободе 1, у просторијама Службе за заштииту животне средине и одрживи развој, И спрат, соба 130, сваког радног дана од 10 до 12 часова од 02.11.2021. до 02.12.2021., као и електронски на сајту Града Суботице (www.subotica.rs -> Životna sredina -> Oglasna tabla - http://www.subotica.rs/documents/zivotna_sredina/Studije/501-241-2021-draft.pdf ).

Заинтересована јавност мишљења у вези с предметном студијом може да достави у писаној форми, електронски на адресу zivotnasredina@subotica.rs, односно поштом или лично у просторије Службе.

Јавна презентација Студије и јавна расправа одржаће се 02.12.2021. године са почетком у 12:00 часова у Градској кући у Суботици (Трг слободе 1, I спрат соба 130).

Јавни увид и јавна расправа организују се у складу са Инструкцијама о правилима понашања у Градској управи Града Суботице у примени мера заштите од заразне болести COVID-19 након укидања ванредног стања.

За обављање јавног увида у просторијама Службе, као и присуство на јавној презентацији, потребно је најавити се најмање један радни дан раније, елекронском поштом на адресу zivotnasredina@subotica.rs или телефоном на број 024 626 973.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података