Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

Европски дан борбе против трговине људима

18.10.2021.

Локални тим за борбу против трговине људима Града Суботице обележио је Европски дан борбе против трговине људима – 18. октобар, низом активности. У Основној школи „Сечењи Иштван“ организована је радионица за ученике првог и осмог разреда у реализацији едукатора Градске организације Црвеног крста Суботица, у просторијама Градске организације Црвног крста радионица за запослене из основних школа, а у току поподневна волонтери Градске организације Црвеног крста извели су перформанс у центру града поводом Европског дана борбе против трговине људима.

14635_1.jpg 

Координатор Локалног тима за борбу против трговине људима, Илија Ђукановић, изјавио је, тим поводом, да ће Локални тим за борбу против трговине људима Града Суботице и у наредном периоду наставити са активностима на превенцији и едукацији са посебним акцентом на ученике и родитеље, али и едукацији стручне јавности.

14635_2.jpg

Према подацима Центра за заштиту жртава трговине људима прошла година била је изузетно тешка, што се огледа у броју идентификованих жртава, којих је у Србији било 57, што је чак за 80 одсто више него 2019, док су већ за првих девет месеци ове године, идентификоване 34 жртве.

У Србији се последњих 11 година обележава Европски дан борбе против трговине људима, а из године у годину, све надлежне институције упозоравају на то да су едукација и радионице превентива против тог зачараног ланца.

                                                                                                                                                               

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>