Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Покрајински секретар Божић посетио Суботицу

07.10.2021.

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомир Божић посетио је данас Суботицу, где је разговарао са начелником Севернобачког управног округа Бојаном Шораловим. Након састанка, коме је присуствовао и члан Градског већа задужен за област привреде, Срђан Самарџић, ресорни секретар је обишао и један од највећих расадника у Војводини и разговарао са представницима „Покрета горана Суботице”. Божић је том приликом истакао значај субвенција за унапређење развоја пољопривреде и указао на то колико је битна повратна информација са терена.

14608_1.jpg 

„Ово је одлична прилика да се упознам са конкретним проблемима, као и са сугестијама које се односе на даљи развој и унапређење пољопривреде у Војводини. Потребе самих пољопривредника су прави показатељ на основу којег треба креирати конкурсе, а до таквих информација једино можемо доћи обиласком пољопривредника. Осим на њих, наше мере су усмерене и на локалне самоуправе, као и на удружења чија је делатност пољопривреда. У разговору са начелником Шораловим добио сам и иформацију да треба рекултивисати одређене површине у овом округу, што ће свакако бити наш заједнички задатак. Када је у питању расадник којим руководи „Покрет горана Суботице", могу рећи да он представља пример доброг рада“, нагласио је Божић.

Покрајински секретаријат је, како је навео, у протекле четири године издвојио укупно 1,32 милиона динара за „Покрет горана Суботице", а ове године је из буџетског фонда за шуме определио износ од 326.000 динара.

14608_2.jpg 

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и Протокол

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаMinistarstvoПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator
Стратегија развоја