Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Мештани Хајдукова добили банкомат „Поштанске штедионице“

10.09.2021.

Члан Градског већа задужен за област привреде, Срђан Самарџић, и помоћник директора Банке „Поштанска штедионица“, експозитура Суботица, Золтан Седлак, данас су у Хајдукову пустили у рад банкомат Банке „Поштанска штедионица“. Обраћајући се медијима у име суботичке локалне самоуправе, градоначелника Стевана Бакића и своје име, Самарџић је истакао да је као и у случају тек отворене обновљене стоматолошке ординације у оквиру амбуланте у Хајдукову иницијатива за постављање банкомата Банке „Поштанска штедионица“ у овом месту потекла са пријема грађана којe градоначелник Бакић организује сваке среде у Градској кући.

14547_1.jpg

„Поштање банкомата Банке ’Поштанска штедионица’ је мали, али веома значајан корак у подизању нивоа квалитета живота и у овом делу нашег града, односно један je од корака на путу приближавања услова живота становника ове приградске месне заједнице са условима живота у самом граду. Један од приоритета локалне самоуправе је управо равномеран развој свих делова града, а извесно је да ће постављање банкомата много значити становницима Хајдукова и околиних насеља“, нагласио је Срђан Самарџић.

Золтан Седлак је рекао да Банка „Поштанска штедионица“ располаже развијеном мрежом кроз коју настоји да све своје производе и услуге учини што доступнијом својим клијентима.

„Пуштањем у рад  банкомата, Банка остварује свој циљ ширења пословне мреже и на тај начин Банку доноси ближе клијентима, не само у Хајдукову него и у околним местима. Сама филијала у Суботици функционише на осам пословница и једанаест активних банкомата“, навео је Золтан Седлак.

 14547_2.jpg

 

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколМедија-центар и ПротоколВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаMinistarstvoПанонрег

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator
Стратегија развоја