Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

Геронтолошки клуб „Центар I" био домаћин Међуклупског такмичења у бриџу

26.10.2020.

Сто двадесет наших најстаријих суграђана, корисника геронтолошких клубова и домова Геронтолошког центра Суботица данас је, уз поштовање свих препоручених здравствених мера, одмерило снаге у бриџу. У Међуклупском такмичењу у бриџу, одржаном у Геронтолошком клубу „Центар I“, у улици Петра Драпшина 3, учествовали су корисници свих десет геронтолошких клубова и сва три дома, а ово надметање пратило се путем ZOOM апликације.

13757_1.jpg 

Директор Геронтолошког центра Суботица, др Ненад Иванишевић, изјавио је, тим поводом, да је у оквиру овогодишње „Сунчaне јесени живота“ 20. такмичење у бриџу организовано захваљујући донацијама и средствима Геронтолошког центра којима је набављена техника.  

„Нашли смо начин да се дружимо, да окупимо 120 такмичара, а да притом поштујемо све прописане епидемиолошке мере. Сви су на једном месту, пратимо шта се дешава и нестрпљиво очекујемо победника. Други начин да будемо заједно није постојао, али није ни постојала алтернатива да не будемо заједно. Наставићемо са овим активностима и свако наредно такмичење биће организовано на овакав начин“, истакао је Ненад Иванишевић.

Члан Градског већа задужен за област социјалне заштите и здравства, Илија Ђукановић, подсетио је да Град Суботица подржава рад геронтолошких клубова и све њихове активности, и додао да ће суботичка локална самоуправа са том праксом наставити и убудуће.

„Драго ми је да су у октобру, који је посвећен нашим старијим суграђанима, запослени у Геронтолошком центру нашли начин, наравно поштујући све мере у тренутној епидемиолошкој ситуацији, да укључе чланове клубова и станаре домова у њима важним друштвеним активностима. Данас је то такмичење у бриџу, у наредним данима у певању, игри, или некој другој активности. Присуство представника локалне самоуправе знак је да ће Град Суботица и убудуће пружати подршку установама социјалне заштите у свим активностима које се реализују“, нагласио је Ђукановић.

За победника са највише бодова припремљен је пехар, који ће најбољим учесницима уручити члан Градског већа задужена за област спорта и омладине Наташа Алексић.

„Драго нам је што друштвене мреже нису потпуно заокупирале наше најстарије суграђане, бриџ је и даље једна популарна игра. Такмичарима који су се овде окупили неће бити лако, али сигурна сам да ће се сви лепо дружити“, рекла је Наташа Алексић.

 13757_2.jpg

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја