Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Манифестације

Обележен Дан МЗ „Нови град“

09.10.2020.

Поводом обележавања Дана Месне заједнице „Нови град“ – 10. октобра, МЗ „Нови град“ је данас доделила „Признање почасни грађани“ за 2020. годину медицинском особљу и запосленима у Здравственој амбуланти VI Дома здравља Суботица  и запосленима у ОШ „10. октобар“. У име МЗ „Нови град“ признања је уручио председник Савета МЗ „Нови град“ Драган Николић. Догађају у Здравственој амбуланти VI присуствовао је члан Градског већа задужен за област социјалне заштите и здравства, Илија Ђукановић, а у ОШ „10. октобар“ члан Градског већа задужен за област образовања и културе, Милош Николић.

 13731_1.jpg

У име медицинског особља и запослених у Здравственој амбуланти VI признање је примила др Мелита Саболчки Терзија, а у име колектива ОШ „10. октобар“, директор школе Мелинда Ђурић Киш.

Честитајући Дан МЗ „Нови град“, Ђукановић је истакао да је веома важно да месне заједнице имају руководство које је активно и које брине о потребама својих комшија и суграђана. 

„Месне заједнице су место где сваки дан грађанин може да се обрати са својим проблемима, предлозима и сугестијама. Оне би требало да буду прво место грађанске иницијативе. Драго ми је што препознајете значај здравствене заштите, односно значај ваше амбуланте, и што једно признање иде у руке запослених у амбуланти. Још једном, у име Градске управе честитам свим грађанима ове месне заједнице честитам Дан МЗ ’Нови град“, истакао је Ђукановић.

На свечаности у ОШ „10. октобар“, Милош Николић је колективу упутио честитке поводом Дана школе, али и признања које им је доделила МЗ „Нови град“ за 2020. годину.

Он је истакао да су и Град Суботица и држава Србија  протеклих неколико година много уложили у образовање и образовне установе и да друштво може да напредује само ако се улаже и у образовање и културу.

Ђукановић и Николић су др Мелити Саболчки Терзија и директорки Мелинди Ђурић Киш у име Градске управе и своје име предали по букет цвећа.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>