Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Манифестације

Суботички полумаратон одлаже се за 2021.

03.07.2020.

Како се пандемија COVID-a на жалост и даље шири и тиме и даље утиче на функционисање живота у Србији, Спортско удружење Хоризонт (организатор Суботичког полумаратона) које приоритизује пре свега здравље и безбедност тркачке заједнице донело је тешку, али верујемо исправну одлуку да се откаже 4. Суботички полумаратон планиран за недељу, 30. август 2020. године.

13528_1.jpg

Суботички полумаратон ће у складу са одлуком о отказивању трке, вратити сва финансијска средства добијена од града и од спонзора ради организације догађаја.

Све обављене уплате преносе се на следећу годину, са тим да ће такмичари који су уплатили стартнине моћи своју уплату да пребаце уместо 2021. на 2022. годину и то је потребно да јаве на мејл: info@subotickipolumaraton.com.

                                                          Организациони одбор Суботичког полумаратона

                                                                       

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>