Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Рехабилитација коловоза у улици Ивана Мештровића

16.06.2020.

Директор Јавног предузећа за управљање путевима, урбанистичко планирање и становање, Предраг Радивојевић, обишао је данас радове на рехабилитацији коловоза у улици Ивана Мештровића, у суботичкој Месној заједници „Нови град“. Коловоз се рехабилитује у ширини од четири метра и дужини од 380 метара, а вредност радова износи 3,7 милиона динара.

13487_1.jpg 

Коловоз у улици Ивана Мештровића, на који наносимо нови асфалтни слој дебљине пет сантиметара, био је у врло лошем стању и представљао је дугогодишњи проблем за Месну заједницу „Нови град“, изјавио је, том приликом, Радивојевић, истичући да ће се на овај начин обезбедити адекватан приступ кућама свим становницима ове улице, као и да ће то много значити и за бројне привредне субјекте који послују у близини ове саобраћајнице.

13487_2.jpg

- До краја ове недеље у МЗ 'Нови град' рехабилитоваћемо коловоз и у улици Ђуре Јакшића, у ширини од четири метра и дужини од 370 метара. Вредност тих радова је 4,3 милиона динара. У тој улици коловоз је у знатно лошијем стању него у улици Ивана Мештровића, с обзиром на то да су у претходном периоду овуда постављање бројне инсталације и прикључци. Локална самоуправа ће и даље радити на побољшању саобраћајне инфраструктуре, како у приградским тако и у градским месним заједницама – нагласио је Предраг Радивојевић, и додао да је ове године планирано да се асфалтира бивша Горењска улица, Трг синагоге и простор код Гимназије „Светозар Марковић“, као и асфалтирање улице Ивана Зајеца.

На континуираној подршци у решавању проблема које има ова месна заједница, градоначелнику Богдану Лабану и његовом тиму у име грађана и руководства МЗ „Нови град“ захвалила се председник Савета ове месне заједнице Љубица Оравец.

 

Избори 2020
Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Е-мејл за пријем електронских фактура
ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА
Плаћање картицама
Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја