Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

Подељено још 200 пакета за запослене у установама социјалне заштите

21.05.2020.

Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић уручио је данас пакете помоћи за запослене у установама социјалне заштите: 70 у Дому за старе у Молу и 130 у Геронтолошком центру у Суботици.

13443_1.jpg

У разговору са запосленима у тим установама, Вулетић је истакао њихову одговорност и пожртвованост и у редовном раду, а нарочито у претходном периоду који је био пун изазова како за кориснике тако и за запослене.

Он је рекао да је систем социјалне заштите у Војводини велик и да обухвата више од 11.300 људи, корисника и запослених, како у домовима чији је оснивач Покрајинска влада тако и у 55 приватних домова, али да су сви заједно успели да сачувају људе. Вулетић је додао да су била четири појединачна случаја оболелих од вируса ковид 19 у свим установама, први управо у Дому у Молу.

– Два корисника код којих је регистрован вирус су добро, сада већ други пут су негативни на тесту, а две запослене су биле без симптома – рекао је Предраг Вулетић.

Покрајинска влада је на седници одржаној 6. маја 2020. године донела одлуку о додели 1670 пакета помоћи за запослене са нижим зарадама и радницима ангажованим у карантин-сменама.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја