Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Ветеринарски завод Суботица донирао средства за борбу против вируса корона

24.04.2020.

Командат Градског штаба за ванредне ситуације, градоначелник Суботице Богдан Лабан примио је данас, у Градској кући, Драгољуба Милинковића, генералног директора Ветеринарског завода Суботица који је донирао 1,2 милиона динара за помоћ у борби против епидемије вируса COVID-19. Шпанска фармацеутска компанија „Лабиана“, која је прошле године преузела свих 100 одсто акција Ветеринарског завода, ову донацију уплатила је одмах након налога Градског штаба за ванредне ситуације да се отвори наменски рачун за уплату донација физичких и правних лица у борби против епидемије вируса корона.

13403_1.jpg 

Градоначелник Лабан је, том приликом, изразио захвалност директору Милинковићу и Ветеринарском заводу Суботица на, како је рекао, једној од највећих донација нашем граду упућених у овој ситуацији.

- Граду свака донација многи значи. Директору Ветринарског завода Суботица, који је однедавно део велике шпанске фармацеутске компаније 'Лабиaна'  дугујемо велику захвалност, а представнике ове компаније смо у присуству амбасадора Краљевине Шпаније у Београду угостили у децембру прошле године. Тада смо разговарали о значају улагања у наш град, а данас под овим околностима. Међу првима су се јавили и донирали граду једну од највећих донација и на томе им још једном искрено захваљујем. Средства ће, свакако, бити утрошена за помоћ најстаријим суграђанима и на санирање онога што нам је епидемија изазвала. Сигуран сам да ћемо и убудуће сарађивати, на опште добро свих грађана Суботице, али и њих, као компаније – нагласио је Лабан.

Град Суботица ће, додао је, водити рачуна о друштвено одговорним компанијама које су показале изузетну одговорност у овим тешким временима.

- Таквим компанијама ћемо помоћи, јер желимо да привредни амбијент функционише на највишем могућем нивоу, како у нашем граду, тако и у целој држави. Ту смо за сваку иницијативу и за сваку помоћ, јер нам је приоритет да се у нашем граду отворају нова радна места – истакао је Богдан Лабан.

Уз констатацију да је у оваквим ситуацијама обавеза Ветеринарског завода Суботица да буде не само друштвено одговоран, већ и да покаже колико им Град значи, с обзиром на то да Ветеринарски завод у Суботици постоји сто година, Милинковић је рекао да су то чињенице које их опредељују да буду међу првима и једни од најодговорнијих.

- Имамо и велику подршку нових власника из Шпаније компаније 'Лабиана', јер и сама Шпанија пролази кроз веома тешку ситуацију с овим вирусом. Они су нас свесрдно подржали да будемо на располагању граду колико год будемо у могућности. Надам се да ћемо наставити са оваквим акцијама. Сматрамо да ће град најбоље искористити та средства јер има најширу и јасну слику где су  средства најпотребнија – рекао је Драгољуб Милинковић, и оценио да је пословни амбијент у Суботици одличан, а сарадња Ветеринарског завода са локалном самоуправом изванредна.

13403_2.jpg

 

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>