Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

Народној кухињи донација из Турије

14.02.2020.

На Тргу цара Јована Ненада данас је одржана традиционална привредна и туристичка манифестација „Туријска кобасицијада”. Гости из Турије и ове године представницима Градске организације Црвеног крста Суботица за потребе Народне кухиње предали су поклон – 50 килограма свеже кобасице. У име суботичке локалне самоуправе примопредаји донације присуствовао је члан Градског већа задужен за област социјалне заштите и здравства Илија Ђукановић.

 13240_1.jpg

Он се том прилико захвалио Удружењу „Кобасицијада“ из Турије на дугогодишњој сарадњи и донацијама за Народну кухињу Црвеног крста, за коју је, како је истакао, град ове године у буџету определио 31,2 милиона динара.

- Захваљујем им се што традиционално донирају своје производе за социјално угрожене Суботичане, у склопу програма Народне кухиње – рекао је Ђукановић.

Народна кухиња Црвеног крста Суботица свакодневно опслужује око 1.200 корисника.

- Ми смо највећа Народна кухиња у Војводини, трећа у Србији и кроз разне програме покушавамо да ублажимо сиромаштво нашим корисницима, а у томе имамо велику подршку локалне самоуправе – рекао је Миодраг Варо из Црвеног крста.

А да Суботичани не пропуштају ову манифестацију да се снабдеју кобасицама из Турије доказао је ред који се испред штандова створио од раних јутарњих сати.

Крајем фебруара мајстори из Турије покушаће на „Кобасицијади“ да направе кобасицу дугу 2036 метара.

 

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја