Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Манифестације

Обележен Дан људских права

10.12.2019.

Док је ранијих година у Суботици Дан људских права обележаван ликовним и литерарним конкурсом за основце и средњошколце, ове године, обележен је округлим столом у Плавој сали Градске куће. Представници мреже невладиних организација, центра за социјални рад, родитељи и организатор Канцеларија заштитника грађана града Суботице разговарали су на тему „Могућности, права и обавезе - продужење родитељског права“.

 13132_1.jpg

У разговору је констатовано да је у последњих неколико година дошло до помака у нашој земљи али да је неопходно наћи модел по коме продужење родитељског права не значи нужно и одузимање пословне способности. Родитељи су овом приликом, могли да чују која су им права и на који начин могу да их остваре.

Генерална скупштина Уједињених нација прогласила је 10. децембар за Дан људских права 1950. године, како би скренула пажњу јавности на две године раније потписану Универзалну декларацију о људским правима, први свеобухватни инструмент заштите људских права који је први пут у историји човечанства обухватио заједничке стандарде људских права које треба да постигну сви народи и све нације света.

 

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>