Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Представљене кредитне линије Развојног фонда АП Војводине

13.11.2019.

Развојни фонд АП Војводине у сарадњи са Градском управом града Суботице организовао је данас, у Плавој сали Градске куће, презентацију кредитних линија Фонда намењених регистрованим пољопривредним газдинствима, правним лицима и предузетницима. Представљени су  кредити за инвестиције, субвенционисане камате у туризму, куповину пољопривредног земљишта и механизације, ИПАРД програм.

 13066_1.jpg

Шеф одељења за анализу тржишта, развој кредитних линија и маркетинг у сектору за кредите у Развојном фонду АП Војводине Јелена Тренкић истакла је да је Развојни фонд Војводине и у 2019. години као и у претходне године определио укупно две и по милијарде за све кредитне линије.

- Средстава има довољно иако је интересовање за нашим кредитним  линијама из године у годину све веће. Наше кредитне линије нису временски ограничене и неће  нико закаснити да аплицира по некој од њих. Оне  су отворене све док се средства планирана за њихову реализацију не утроше. Није се, до сада, десило да смо потрошили планирана средства по одређеним линијама – нагласила је Јелена Тренкић.

Развојни фонд Војводине међу многобројним кредитним линијама има расписану и кредитну линију за подршку ИПАРД пројектима. Ове  године је, како је објаснила, та линија добила на пуном одјеку с обзиром  на то да су почела да пристижу прва решења тако да су кренули и први захтеви за овакве кредите.

- За ову кредитну линију влада велика заинтересованост с обзиром да се та кредитна линија финансира у целости, значи све оно што је одобрено по решењу ИПАРД пројекта је оно што може бити кредитирање тако да није потребно одређено сопствено учешће – рекла је Јелена Тренкић

Све каматне стопе Развојниог фонда Војводине за све конкурсне линије, подвукла је, крећу  се у распону од један до три одсто  на годишњем нивоу и оне су фиксне.

 

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>