Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Обележен Европски дан борбе против трговине људима

18.10.2019.

Поводом обележавања Европског дана борбе против трговине људима, Локални тим за борбу против трговине људима данас је дељењем летака на централном градском тргу спровео акцију информисања грађана о овом глобалном феномену који погађа све земље.

 12996_1.jpg

Координатор Локалног тима за борбу против трговине људима, Илија Ђукановић, изјавио је, том приликом, да је Локални тим поставио и билборд код Млечне пијаце и да су сви чланови овог тима добили плакете које су поставили у своје установе и инстутуције на местима где грађани могу да их виде.

– Поред ове акције, Црвени крст и Основна школа ‘Сечењи Иштван’ ће организовати радионице за децу на тему трговине људима. Ове активности су део годишњег плана рада који смо као тим усвојили у децембру 2018. године – истакао је Ђукановић.

Он је подсетио да Локални тим за борбу против трговине људима града Суботице у својим активностима има подршку Удружења грађана „Атина“ и Међународног комитета спаса, у оквиру пројекта „Од опасности до сигурности: Унапређење заштите жртава трговине људима у Србији”.

У Новом Саду данас се одржава VII Конференција о трговини људима „Круг подршке“. На овој конференцији,  посвећеној систему подршке жртвама, учествоваће и Локални тим из Суботице који ће представљати координатор Илија Ђукановић.

 

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP

ПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

festivals("$this->lg"); ?>