Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Манифестације

Одржана 10. „Ноћ истраживача“

27.09.2019.

У атријуму хотела „Галерија“ одржана је 10. „Ноћ истраживача“ коју је ове године обележио рекордан број учесника, око 200 ученика и професора из шест основних школа, четири средње школе и две високообразовне установе. Многобројни учесници ове манифестације посетиоцима су представили  занимљиве експерименте из  биологије, хемије, физике, роботике и других наука.

12958_1.jpg 

Отварајући ову манифестацију посвећену науци члан Градског већа задужена за образовање Наташа Алексић пожелела је свим учесницима добар провод и мноштво нових знања.

- Као што ће ова 10. манифестација брзо проћи, тако вам желим да већ од наредне седмице почнете да се припремате за 11. 'Ноћ истраживача', јер ће и она врло брзо доћи – рекла је Наташа Алексић.

Програмски координатор „Ноћи истраживача“ проф. др Златко Човић нагласио је да посебно радује све већи броју младих истраживача, учесника манифестације.

Овом манифестацијом подстичемо младе да се баве науком и покушавамо да им отворимо свет могућности, јер бавити се науком значи имати могућност да откријете и развијете нешто што ће вам донети  бољитак у животу - истакао је Златко Човић.

У оквиру „Ноћи истраживача” организована је и „ИТ шетња кроз Ноћ“, у току које су млади истраживачи могли да посете неколико компанија које су чланице ИТ кластера Суботице.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>