Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Манифестације

Обележен Светски дан биодиверзитета

22.05.2019.

У оквиру ПР кампање пројекта „Заштита биодиверзитета и вода језера Палић и  Лудаш“ обележен је Светски дан заштите биодиверзитета посетом деце предшколског узраста ППУ „Школица” из Суботице постројењу за пречишћавању отпадних вода града Суботице. Осим значајних инвестиционих мера у оквиру наведеног пројекта веома важан део активности представља подизање свести јавности о значају заштите животне средине.

12633_1.jpg 

Како на млађима свет остаје, организована је еко причаоница са темом „Без воде нема живота”  како би се свест о значају заштите животне средине развијала код најмлађих на један врло забаван, али и едукативан начин.

Поред тема везаних за језера, птице, значај чисте воде за здравље целог екосистема, малишани су имали прилике и да виде  како се вода пречишћава , каква је вода на улазу, а каква излази из пречистача.

Светски дан биодиверзитета који се обележава широм света 22. маја установиле су Уједињење нације 1992. године у Рио де Жанеиру као дан када се најшира светска јавност подсећа на угроженост живог света на планети и значај њеног очувања.

 

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>