Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Манифестације

Одржано „6. Личко прело”

23.02.2019.

Удружење Личана  „Лика" , вечерас је у ресторану „Спартак” одржало 6. „Личко прело”. Том приликом обележен је и век од колонизације Личана после Првог светског рата на ове просторе. Ову манифестацију отворили су председник Удружења, Милош Борјан и члан Градског већа задужен за област туризма, инвестиција и међународне сарадње, Срђан Самарџић.

12441_1.jpg 

Локална самоуправа је, како је истакао Срђан Самарџић, препознала значај оваквог окупљања које служи да би се очували обичаји и култура једног народа у мултикултуралној средини као што је Суботица.

За богат културно-уметнички програма побринули су се  КУД „Крајина“ из Београда, КУД „Марко Орешковић“ из Бачког Грачаца и литерарна секција Удружења. Ни ове године није изостављена традиционална томбола.

Удружење Личана ове године је одлучило да део прихода од продатих карата и томболе донира за изградњу храма Благе Марије на Банстолу.

 

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>