Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Вести

У Геронтолошком центру од краја наредне године нов начин сервисирања хране

21.12.2018.

Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова, Предраг Вулетић, уручио је данас директору Геронтолошког центра у Суботици др Ненаду Иванишевићу, уговор о додели новчаних средстава из покрајинског буџета. Ова установа социјалне заштите је на конкурсу Покрајинског секретаријатa за социјалну политику, демографију и равноправност полова добила 6,5 милиона динара за финансирање програма под називом „Подизање квалитета услуга Геронтолошког центра из Суботице путем опремања кухиње и праоне“.

12302_1.jpg 

Захваљујући добијеним средствима крајем наредне године у Геронтолошком центру ће се прећи на потпуно нови начин сервирања хране корисницима који храну конзумирају у собама. Средства ће бити уложена и у праону.

У име суботичке локалне самоуправе члан Градског већа задужен за област социјалне заштите и здравства, Илија Ђукановић, захвалио се Покрајинској влади на улагању у установе социјалне заштите чији је оснивач АП Војводина.

Ненад Иванишевић је рекао да и овај конкурс показује да Покрајинска влада цени оно што Геронтолошки центар у Суботици ради и нагласио да ће, захваљујући овим средствима, у Геронтолошком центру почети  нова ера у сервирању хране.

Предраг Вулетић је истакао да је Скупштина АП Војводине донела одлуку о оснивању Центра за породични смештај и усвојење у Суботици, да ће тај центар бити задужен за Севернобанатски, Севернобачки и Западнобачки округ и да ће у наредна три месеца бити конституисани сви органи.

Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова током ове године у три наврата је расписао Конкурс за унапређење социјалне заштите у установама чији је оснивач АП Војводина, а Геронтолошки центар је сва три пута добио средства. У оквиру ова три конкурса додељено је укупно 146 уговора.

ПОПИС 2022
Изборна комисија Града Суботице

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIImunizacijaМедија-центар и ПротоколПаркингeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града Суботице

План Развоја АП Војводине
 Локална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура Суботице

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator

Стратегија развоја

Лице задужено за  заштиту података

Ноћ Музеја